impressie-1

Procedure

Er is echt wat te kiezen in deze laatste fase van de Kruidenbuurt. Maar liefst zes architecten hebben ieder aan twee woningtypes gewerkt. Uiteraard binnen de richtlijnen van het algehele stedenbouwkundig plan inclusief de
ontwerpkaders. Dat zijn dus twaalf types. Allemaal van drie of vier lagen. Je kiest dus een ontwerp inclusief architect en je kiest het kavel. Sterker, omdat jouw keus moet passen in het stedenbouwkundig plan is het mogelijk dat je niet het huis en de kavel van je eerste keus toegewezen krijgt. Het is daarom verstandig om maximaal drie voorkeuren aan de makelaar door te geven.

De supervisor van het totale plan, diederendirrix, bekijkt samen met Trudo en bouwer Stam + De Koning hoe die keuzes zich tot elkaar en het straatbeeld verhouden. Op basis daarvan krijg je een kavel toegewezen. Het is daarom slim om zowel qua ontwerp als qua kavel maximaal drie voorkeuren op te geven. Daarmee neemt je kans op een woning toe. Je vindt zowel alle types en de bijbehorende architecten als alle kavels op deze site.

Specials in de Kruidenbuurt

Er zijn ook vijf zogenaamde specials te koop. Unieke huizen op unieke kavels in het plan. Voor het ontwerp van een special kies je één van de zes architecten. Samen met de bouwer en je architect creëer jij jouw ideale woning. Meer informatie over de specials? Download de brochure, of neem contact op met de makelaar.

Interesse en inschrijven

Interesse in een woning? Download hier het inschrijf- en voorkeursformulier, vul in en stuur op (of mail) naar de ERA vb&t makelaars. Langskomen mag natuurlijk ook altijd. Bel gerust voor een afspraak. Of om te informeren welke kavels nog beschikbaar zijn. Maar wacht niet te lang. En zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar.